Selamat Datang Wellpad [Sila Logging]  [Daftar Gratis]

Yunnan Jangka Panjang Wine Co, Ltd

Cina Sederhana Tradisional China Inggeris Jepun Korea Jerman Vietnam Thailand
Melayu
Tagalog Indonesia Arab
Hari ini:  Khamis kegemaran | Semak
 
Home
 
Syarikat
 
Produk
 
Pembelian
 
Berita
 
E-zine
 
Video
 
Sijil
 
Rekrutmen
 
Mesej
 
Hubungi kami
 
857358974  
tian.xueping@hotmail.com  
wellpad@im.tom.com  
wellpadinfo@gmail.com  
 
Kategori  
Cari
Jarak
Kata kunci
 
 
Beli Terbaru
·
Hubungi kami
Nama:Yang Nona
Telefon:086-0871-8312055
Fax:086-0871-8319351
Mobile:15911590562
Laman web:http://www.longrunwinery.com
Alamat:Kunming berteknologi tinggi Zon Pembangunan, 1299 North Sea Dragon Jalankan sumber Bangunan, Ruangan 201, No
Kodepos:650106

kembali ke alam adalah abu-abu persegi

 
Syarikat
 
Long Jalankan Group adalah ubat, anggur, industri teh, rumah sakit, pendidikan, real estate, farmasi, penghantaran budaya, operasi syarikat keselamatan dan bahagian lain dari syarikat antarabangsa. Long Jalankan Group yang dipimpin oleh Ketua Dewan Jiaojia Liang Long Main Kumpulan dan syarikat armada untuk mencipta kumpulan produk terkenal: mendetoksifikasi dan kapsul, Kesihatan Kapsul, Yang Lin anggur lemak, anggur hijau, Yunnan, Lung Yun-pu-erh dijual di luar negeri. Long Main Group beribu pejabat di Kunming, Yunnan, China National Hi-Tech Kawasan Pembangunan Industri, meliputi kawasan seluas 116 mu, luas bangunan 51.000 meter persegi.
Yunnan Jangka Panjang Winery Co, Ltd
Yunnan Long Long Main Main Winery Co, Ltd merupakan anak syarikat yang sepenuhnya dimiliki oleh Kumpulan, pendahulu dari pengeluaran sebuah Lin 127 tahun Yang Yang Lin lemak winery lemak anggur Yunnan, pengeluaran anggur adalah syarikat terkenal di Wilayah Yunnan, unit integriti wilayah. Yanglin baja anggur terkenal adalah sejarah Yunnan, Yunnan Top Ten anggur, anggur dari saintis terkenal Dinasti Ming Yunnan Obat, penyair, Lan buku Mao "Yunnan Selatan Materia Medica." Pada tahun 1880, Yunnan Songming County CHEN Ding Yang Lin Kota, menurut pemilik anggur, "Yunnan Selatan Materia Medica" dalam "parti 水酒 kelapan", mencipta sebuah anggur Yanglin lemak. Kerana kualiti yang unik, anggur akan setelah dia datang Yanglin lemak, kemudian popular, terlaris pernah. Pada tahun 1956, pemerintah daerah menetapkan Yunnan milik negara Songming winery Yanglin lemak, anggur waralaba Yanglin pengeluaran baja dan jualan, memperluaskan skala pengeluaran wain Yanglin lemak secara efektif terus tanda ini. Pada tahun 2004, Long Main Kumpulan memperoleh anggur di Yunnan lemak pendirian Yanglin, anggur lemak dari Yunnan Co, Ltd dan Yunnan Yanglin Long Main syarikat anggur, pengeluaran, penjualan minuman keras Yanglin lemak, produk minuman keras hijau di Negeri Yunnan, untuk Lin Yang lemak anggur menjadi vitalitas baru.
Pada tahun 2004, Long Main Kumpulan sesuai dengan "Sanitasi Makanan Undang-undang" keperluan, syarikat anggur asli kilang baja Yunnan Yanglin, peralatan dan reformasi persekitaran dan pengenalan sejumlah besar peranti, sementara menguatkan pengurusan, kakitangan latihan semula. Pada masa ini, kapasiti pengeluaran wain akan mencapai 5.000 ton, kapasiti pengecasan tahunan sebanyak 10,000 tan, kapasiti pengeluaran telah meningkat secara dramatik. Yang Lin dalam tradisi anggur abad-tua yang gemuk, Yanglin lemak dipindahkan nilai jenama dan nilai manusia anggur, sementara konsumsi untuk memenuhi permintaan pasaran, Long Main Winery terus mengukuhkan pembangunan produk, Yang sekarang Lin tanda Yang Lin minuman keras lemak lemak telah menjadi siri anggur, Yang Linqing siri anggur, anggur berpadanan hi bahagia dan siri anggur, lebih dari 20 produk kesihatan. Selain memukul pasaran dalam produk-produk low-end, syarikat ini juga memperkenalkan anggur hijau berusia 20 tahun produk high-end - yang "Yunnan Hijau" untuk memenuhi keperluan kumpulan pengguna yang berbeza.
Dalam pemasaran produk, Long Main Winery anggur penuh penggunaan baja Yanglin terkenal di Yunnan, mempengaruhi pelbagai keuntungan, menguatkan pemasaran dan membina jenama, dan pangkalan pasaran solid di Negeri Yunnan. Sementara itu, di luar wilayah juga akan diperluas ke rangkaian pengedaran, saat ini, telah di Fujian, Henan, Guizhou dan Qinghai dan tempat-tempat lain dengan agen.
Wain untuk pembangunan masa depan Long Main, Long Main Ketua Kumpulan Dr Jiao Jialiang, "Biarkan tradisional dengan moden, integrasi budaya kesihatan" konsep. Long Main Winery akan menggunakan sumber daya hayati di Wilayah Yunnan, berdasarkan Long Main Group di, pengurusan pembangunan modal, produk baru, keuntungan pemasaran dan konsep maju, abad ke-tua warisan, integrasi teknologi moden, lebih besar, lebih kuat baja Yang Lin anggur, anggur akan bermain tanda anggur pertama hijau Yanglin lemak China, adalah untuk memberikan sumbangan bagi industri kesihatan.
 
Produk Baru
 
Berita  
 
Sijil  
Yunnan Jangka Panjang Wine Co, Ltd  Alamat: Kunming berteknologi tinggi Zon Pembangunan, 1299 North Sea Dragon Jalankan sumber Bangunan, Ruangan 201, No
Sokongan Teknikal:Wellpad  Site Administrator